Despre noi

logofrunza2 Portofoliul de lucrari al firmei cuprinde atat spatii verzi si parcuri publice, cat si amenajari de curti si gradini private pentru ansambluri rezidentiale, persoane fizice, firme, centre comerciale, hoteluri, pensiuni, scoli, licee, gradinite si altele.

frunza2  S.C. NECTAR S.R.L. Brasov dispune de intreaga logistica pentru amenajari complexe de parcuri, curti si gradini: autoutilitare de capacitate mica si medie; miniexcavatoare, incarcatoare frontale cu cupa, tractoare si tractorase de diferite puteri, masini si lasere pentru nivelare si masurare teren, utilaje pentru sapat santuri si gropi, pentru compactare teren, freze pentru maruntire pamant si pentru zapada, masini si utilaje pentru foraj gauri de diferite diametre si adancimi unelte si scule pentru prelucrare lemn, fier si piatra, tocatoare profesionale de resturi vegetale etc. Un atu al firmei noastre consta in faptul ca firma are contracte directe cu producatorii pentru achizitia de material saditor de pe piata externa, eliminand astfel verigile intermediare si asigurand preturi fara concurenta, care pot suporta ulterioare negocieri in functie de cantitatile comandate.

frunza2 Nectar SRL are contracte directe cu producatorii pentru achizitia de material saditor de pe piata externa, eliminand astfel verigile intermediare si asigurand preturi fara concurenta, care pot suporta ulterioare negocieri in functie de cantitatiile comandate.

Filozofia noastra: 

"Totul pentru curtea si gradina dumneavoastra"

 

casutza

 

 

 

S.C. Nectar S.R.L.

 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/curtigra/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783