Despre compania noastră

Totul pentru curtea și grădina dumneavoastră

Portofoliul de lucrări al firmei cuprinde atât spații verzi și parcuri publice, cât și amenajări de curți și grădini private pentru ansambluri rezidențiale, persoane fizice, firme, centre comerciale, hoteluri, pensiuni, școli, licee, grădinițe și altele.

 

S.C. NECTAR S.R.L. Brașov se află pe piață din anul 1994, ceea ce-i oferă vechimea și experința necesare în executarea la cele mai înalte standarde de calitate a tuturor lucrărilor pe care le propune clienților săi. Deasemenea, firma noastră dispune de întreagă logistică pentru amenajări complexe de parcuri, curți și grădini: autoutilitare de capacitate mică și medie, miniexcavatoare, încărcătoare frontale cu cupa, tractoare și tractorase de diferite puteri, mașini și lasere pentru nivelare și măsurare teren, utilaje pentru săpat șanțuri și gropi, pentru compactare teren, freze pentru mărunțire pământ și pentru zăpadă, mașini și utilaje pentru foraj găuri de diferite diametre și adâncimi, unelte și scule pentru prelucrare lemn, fier și piatră, tocatoare profesionale de resturi vegetale etc.
Un atu al firmei noastre constă în faptul că avem contracte directe cu producătorii pentru achiziția de material saditor de pe piață externă, eliminând astfel verigile intermediare și asigurând prețuri fără concurență, care pot suporta ulterioare negocieri în funcție de cantitățile comandate.

 

Nectar SRL prin partenerul său Gardenlogistic, vă poate închiria utilajele necesare pentru a le folosi la executarea lucrărilor de care aveți nevoie. Puteți lua legătura cu partenerul nostru dând click AICI

Curti Si Gradini
Curti Si Gradini

Motive pentru a alege NECTAR

Etapele procesului nostru

„Totul pentru curtea și grădina dumneavoastră”

Diplome si Certificari